Hirdetés

XCOM: Enemy Unknown érkezik a Firaxistól

|

Ne keverjük össze a játékot a 2K Marin készülő XCOM FPS-ével - ez ugyanis egy klasszikus, X-COM-os stratégia lesz. Juhééé!

Hirdetés

Minden okunk megvan az örömre, hiszen a régi X-COM-ok legendás játékok voltak, s most az egyik legjobb, stratégiákhoz különösen értő stúdió, a Firaxis készíti a következő részt: nem tudom elképzelni, hogy ne legyen jó játék.

A játék, amelyet a Gameinformer legújabb része mutat be először 2012 végén érkezik majd PC, PS3 és Xbox 360 formátumokban.

"Régi álmunk volt, hogy újra létrehozhassuk az X-COM-ot a saját, egyedi látásmódunkkal. Hatalmas rajongói vagyunk az eredeti játéknak és ez egy életben egyszer előforduló lehetőség, hogy újragondolhassunk egy olyan imádott játékot, mint az X-COM" - mondta a Firaxis vezetője, Steve Martin.

"Nagyon óvatosak leszünk, hogy az XCOM: Enemy Unknown hiteles legyen az eredeti játékokhoz képest (a sorozat első része 1993-ban UFO: Enemy Unknown néven jelent meg) és megőrizze azokat az elemeket, amelyektől az X-COM sorozat olyan legendás lett, amilyen. Emellett vadonatúj sztorit és játékélményt adunk majd, amely mind a fanatikus X-COM rajongóknak, mind a sorozathoz újonnan csatlakozóknak szól." - tette hozzá a stúdió feje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)