Hirdetés

XCOM: Enemy Unknown interaktív trailer

|

Aki még nem töltötte volna le a demót, annak mindenképp érdemes vetnie egy pillantást erre a videóra.

Hirdetés

Az XCOM: Enemy Unknown PC-s verziójáról már szinte mindent tudunk, amit érdemes, most azonban egy interaktív videó segítségével ismerhetjük meg jobban a játékot.

A demó már elérhető pár napja a Steam-en, de megeshet, hogy nem mindenkinek van 6GB szabad helye erre a célra, nekik jöhet jól az alábbi matéria.

A videóban mi dönthetjük el, milyen taktikát alkalmazunk a randa földönkívüliekkel szemben, azonban csak okosan: a rossz döntések korai elhalálozáshoz vezethetnek!

Jól járnak azok a játékosok, akik Steam-en rendelik elő a játékot, mivel különböző ajándékokat kapnak: a katonák testre szabhatóságát segítő Elite Soldier Pack-ot, három exkluzív XCOM-os Team Fortress 2 kiegészítőt, valamint egy Civilization V példányt! A részleteket itt találjátok.

Nem kell már sokat várnunk a megjelenésre, ugyanis az XCOM: Enemy Unknown október 11-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Reszkessetek, betörő földönkívüliek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)