Hirdetés

XCOM: Enemy Unknown - Mozgásban a Slingshot DLC

|

Éppen a napokban datálódott az XCOM: Enemy Unknown következő letölthető tartalma, amely ma megkapta a hozzá tartozó mozgóképet is.

Hirdetés

Az XCOM: Enemy Unknown című Firaxis termék Chavalier kolléga idei egyik abszolút kedvence, rajta kívül azonban mások is szeretnének további tartalmakkal gazdagodni a játékot illetően, ezért a fejlesztők elkészítették a Slingshot nevű letölthető csomagot, ami mától vált elérhetővé.

Ha szerettük jól kiképzett és összeszokott zsoldoscsapatunkkal irtani az űrlények különböző fajtáit, akkor az XCOM: Enemy Unknown letölthetővé vált kiegészítése a helyes választás, ugyanis egy három pályát magába foglaló minikampánnyal bővíti az alapsztorit, ami újabb órákra bilincselhet minket a monitor elé. A történetben a Triád egy Zhang nevű tagja védelmet kér tőlünk, cserébe pedig értékes idegen technológiát szolgálat át nekünk.

A Slingshot DLC-t beszerezhetitek PC-re, PS3-ra és X360-ra, a megjelenés alkalmából a Firaxis kiadott egy előzetest:

A csomagért 6.99 dollárt vagy 560 Microsoft pontot kell kicsengetnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)