Hirdetés

XCOM: Enemy Within - túl nagy, hogy DLC legyen

|

Az Enemy Unknown kiegészítőjét kicsit körülményesebb lesz konzolokra megvásárolni, mint PC-re.

Hirdetés

Novemberben jelenik meg az XCOM: Enemy Unknown teljes értékű kiegészítője, az Enemy Within, ami mérete miatt nem kerül fel sem az Xbox Live, sem a PlayStation Network kínálatába.

Garth DeAngelis, vezető producer osztotta meg az információt a Joystiq-kal a PAX-on adott interjújában. „A kiegészítő PC-s változatánál elég egyértelmű volt [hogy DLC-ként adják majd ki]. Viszont amikor a konzolosról volt szó, túl nagynak bizonyult. Ha ugyanazt a tartalmat akarjuk eljuttatni a konzolos játékosokhoz is, egymagában futtathtó kiegészítőként kell kiadnunk, lemezes formában.” 

A döntés érthető, ugyanakkor az, hogy az Enemy Within csak a Commander's Edition kiadás részeként, az Enemy Unknownnal, valamint a Slingshot és Elite Soldier kiegészítőkkel egy csomagban lesz megvásárolható, nem egy örömteli hír. DeAngelis elárulta, hogy két választási lehetőségük volt: vagy kiadják így, vagy egyáltalán nem jelenik meg. Az Enemy Within PC-s és Mac-es kiadása 30 dollárért lesz beszerezhető november 12-étől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)