Hirdetés

The Bureau: XCOM Declassified - magyar feliratos előzetes

|

Egy játékmenetet bemutató és egy sztorit taglaló előzetessel tér vissza hozzánk a The Bureau: XCOM Declassified.

Hirdetés

A The Bureau: XCOM Declassified bejelentés óta futószalagon kapjuk az információkat a játék múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Tegnap például a The Evolution of The Bureau: XCOM Declassified című 12 perces videóban arról meséltek a készítők, hogy az évek során milyen átalakulásokon ment keresztül a játék, amit különböző gameplay jelenetekkel támogattak meg. Ma azonban - többek között - befutott az első igazi játékmenetet tartalmazó videó is.

Az XCOM előzetesünkből már kiderült, hogy a valaha FPS-nek szánt XCOM Declassified egyfajta taktikai TPS eleggyé alakult át, amely 1962-ben, a hidegháború kellős közepén játszódik és a már ismert szervezet megalakulásának eseményeit dolgozza fel. A 2K Marin most kiadott egy 5 perces mozgóképet, ami csak és kizárólag a játékmenetre fókuszál (ez a második videó), valamint egy másfél perces, magyar felirattal ellátott „Origin Declassified” nevű videót is, amely inkább a sztorira összpontosít (ez van itt alább, tessék csekkolni).

The Bureau: XCOM Declassified megjelenésére augusztus huszadikán számíthatunk PC, X360 és PS3 platformokra, bővebben pedig holnap olvashattok a játékról, ugyanis Paca kollégánk kint volt a sajtóeseményen Londonban és exkluzív előzetessel készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)