Hirdetés

XCOM: Enemy Within - terroristák az új trailerben

|

Az idegenek mellett egy hazai terrorszervezettel is meg kell küzdenünk az XCOM: Enemy Within-ben. Új előzetes érkezett.

Hirdetés

Az XCOM: Enemy Within az XCOM: Enemy Unknown legelső önálló kiegészítője lesz, amely nem csupán egy új történeti szállal, de további egységekkel, lehetőségekkel, fejlesztésekkel és egyéb újdonságokkal bővíti az alapjátékot. Illetve itt még az emberek sem mind barátok. Jajj.

Az XCOM: Enemy Within játékmenetében az űrlények mellett ugyanis már egy EXALT nevű terroristacsoport is a vesztünket akarja, akiknek az a legfőbb céljuk, hogy saját maguk kaparintsák meg az idegen technológiákat. Valahogy így:

A hozzájuk kapcsolódó küldetés során le kell nyomoznunk egy titkos csapattal a nyomaikat, majd megsemmisíteni őket.

Az XCOM: Enemy Within november 12-én jelenik meg PC-re önálló játékként, míg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra az XCOM: Enemy Unknown részeként a kiegészítő mérete miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)