Hirdetés

Xenoblade Chronicles 2 - 8 percnyi játékmenettel jött a megjelenési dátum

|

Jó esély volt rá, hogy még idén befut a Xenoblade folytatása, de mára már biztos az infó: decemberben indulhat a következő kaland.

Hirdetés

A Nintendo a Direct keretében bejelentette, hogy a Xenoblade Chronicles 2 már december elsején felkerül a boltok polcaira. Ez azt jelenti, hogy mind Észak-Amerikában, mind Európában ekkor fog megjelenni, ráadásul egy különleges, limitált kiadás is készül a játékhoz.

Hirdetés

A Special Edition tartalmaz egy soundtrack lemezt, egy fémtokot, és egy 220 oldalas, keményfedeles művészeti albumot. Ez a kiszerelés 100 dollárba (26 000 Ft) fog kerülni. A játékból kaptunk 8 percnyi játékmenet videót is, ami elég részletesen mutatja be, hogy mi is a Xenoblade:

A Xenoblade Chronicles 2 egy különleges Nintendo Switch Pro kontroller társaságában fog megjelenni, úgyhogy a rajongóknak lesz mire költeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)