Hirdetés

Xenoblade Chronicles X gameplay - gyönyörű helyszínek az új videóban

|

Új videó érkezett az idén megjelenő Xenoblade Chronicles X kapcsán, ami megmutatja, hogyan változnak a napszakok a játékban, és milyen területeket járhatunk majd be.

Hirdetés

A hatalmas bejárható terület látványa, dinamikusan változó időjárás és pörgős zene - nagyjából ezeket kínálja az új videó, ami a Monolith Softnál készülő Xenoblade Chronicles X-et mutatja be.

A Wii U-ra érkező játékról tudjuk, hogy az elnéptelenedett földön kell majd küzdenünk a túlélésért, a legfrissebb videó pedig azt is bemutatja, milyen változatos lesz a felfedezésre váró nyitott világ. A gigantikus szörnyek önmagukban is lenyűgözőek, a változó napszakok pedig különleges hangulatot adnak minden zónának.

A Xenoblade Chronicles X megjelenés Japánban idén áprilisban, Európában valamikor később várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)