Hirdetés

Xenoblade Chronicles X - a nyugati változatban nem állíthatjuk a mellméretet

|

Bár a játékmenet szerencsére nem változott a Xenoblade Chronicles X nyugati változataiban, két apró részletben eltérő játékot kapunk a japán verzióhoz képest.

Hirdetés

Bár a Xenoblade Chronicles X-ről csupán egy technikai érdekességet árult el a kiadója a Nintendo Directen, azok, akik már most rátették a kezüket a december 4-én nyugatra érkező RPG-re, találtak néhány érdekes különbséget az angol nyelvű és a japán kiadás között.

Annak ellenére, hogy tudjuk, hogy a nyugati gamerek sem éppen szégyellősek, a női karakterekkel kapcsolatban egy teljesen érthető és egy egészen furcsa változtatást is eszközöltek a Monolith játékán. Egyfelől az egyik NPC csapattársunk, Lin esetében dolgoztak át kevésbé kihívóra néhány játékbeli ruházatot, ami érthető, ugyanis a lány a sztori szerint csak 13 éves. Azt viszont nem tudjuk ennyire egyértelműen megindokolni, miért vették ki azt a csúszkát, amivel a japán verzióban a saját női karakterünk mellméretét állítani tudjuk a Wii U-ra megjelenő szerepjátékban. A GameXplain csatorna készítői, akik az alábbi videóban illusztrálják is a két különbséget, más változtatásokat nem találtak a Xenoblade Chronicles X japán verziójához képest, így a játékmenet ugyanolyan maradt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)