Hirdetés

XOL - hamarosan!

|

A címben szereplő három betű nem valami misztikus szervezet elnevezése, de mégcsak napolajat sem árusítanak ilyen névvel (bár ebben nem vagyok igazán biztos :)). A rövidítés az Xbox Online-t, vagyis Microsoft konzoljainak hálózatát, egyfajta Xbox internetet takar. Gondolom sokan tudjátok, hogy a szoftveróriás terveiben szerepel a XOL létesítése, de ezidáig konkrét időpontot nem közöltek. Most sem adtak ki teljesen pontos információt, de a XOL beindulását nyár közepére prognosztizálták. Ha beindul a rendszer, végre összemérhetik a játékosok képességeiket egy világméretű (és remélhetőleg kifogástalan minőségű) hálózaton belül.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)