Hirdetés

xQc félmillió dollárral fogadott a vb-döntőre, túl nagy arccal szalad bele a buktába

|

A streamer 190 millió forintot tett fel a meccs végeredményére, ki is posztolta, hogy ez lesz a legkönnyebben szerzett pénze. Elvesztette.

Hirdetés

Tegnap este véget ért a 2022-es labdarugó világbajnokság, és ahogy sokan mások, úgy a világ egyik legnézettebb streamere, xQc is fogadott a döntőre. Sokan másokkal ellentétben a videós 500 ezer dollárt tett fel a meccsre, ami kb. 190 millió forintnak felel meg.

Nem aprózta el a srác, de azzal a magabiztossággal rakta fel a pénzét, hogy az majd biztosan megtérül, ráadásul mindezt túlságosan magabiztos hangvétellel világgá is kürtölte:

A gond csak az, hogy a franciákra rakta a vagyonának egy részét. Ha nyitottatok meg mostanában bármilyen híroldalt, akkor mostanra biztosan tudjátok, hogy ez nem bizonyult nagyon okos döntésnek.

Hirdetés

Egy parádés este után Argentína vihette haza a kupát, nem kis részben Lionel Messi játékának köszönhetően. A világ egyik legjobb focistájának végre egy vb-trófea is lesz a szekrényében, nem úgy mint xQc-nak, aki az Overwatch World Cupjairól csak második helyezést vihetett haza.

A fogadóirodában sem teljesített jobban, amiben csak az a szomorú, hogy így elbukta az összes pénzét. Nyilván nem fog éhen halni a srác, de a fogadáskor mutatott lendülete bizony elapadt a meccs végére.

Félix legalább jól fogadta a dolgot, az élet megy tovább, mindenki szabadon eldöntheti, küld-e pénzt neki kenyérre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)