Hirdetés

Dreadnought - elindult a jelentkezés a zárt bétatesztre

|

Habár a Yager Productions most egy kicsit nehéz helyzetben van, legígéretesebb játékuk fejlesztése már a következő fázisába lépett.

Hirdetés

A Yager Productions csapatáról legutóbb a Dead Island 2 kapcsán hallottunk, amikor is a projektet elvesztő fejlesztőcsapat fizetésképtelenné vált és komoly átszervezésekre kényszerült. Szerencsére a srácokat ez még nem állította meg abban, hogy tovább folytassák a monumentális űrcsatákat megörökítő Dreadnoughtot.

A csapat most bejelentette, hogy mától elindult a jelentkezés a játék zárt bétatesztjére, ami arra enged következtetni, hogy a nehézségek ellenére igen jól halad a fejlesztés. Ezen felül a játékot egyébként a gamescomon próbálhatja ki először az európai nagyközönség, habár a konferenciára készült demóban még csak két pályát és 5 fős Team Deathmatch meccseket próbálhatnak ki a látogatók.

Aki szeretne jelentkezni a Dreadnought bétatesztre, az kattintson ezekre a szavakra. Ti kipróbáljátok? Mit gondoltok a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)