Hirdetés

Yakuza 0 - Kiryu főszereplésével bemutatták az új trailert

|

A SEGA nemrég rántotta le a leplet a Yakuza 0 különleges kiadásáról, emellett egy új trailert is megosztott a rajongókkal.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Blogon keresztül osztotta meg a SEGA-képviselő James Hardin a Yakuza 0 legújabb trailerét. A Japánban hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat legújabb darabját a nyugati piacon is kiadják, így az európai rajongók is izgatottan várhatják az akció-krimit.

A trailerben a Yakuza 0 egyik főszereplőjét, Kazuma Kiryut ismerhetjük meg, aki a történet szerint 1988-ban éppen csatlakozott a Dojima családhoz, Kamurocho egyik legnagyobb yakuza-szervezetéhez. A Yakuza 0 az akkor 20 éves Kiryu csavaros és brutálisan véres történetét dolgozza fel, miután kiderül, hogy első munkaadóját holtan találják Kamurocho egyik kiemelkedően fontos helyén, a The Empty Loton.

A Yakuza 0 a legutóbb megerősített infó szerint 2017. január 24-én érkezik PlayStation 4-re - Japánban és Európában egyaránt.

Nektek hogy tetszik az új trailer, várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)