Hirdetés

Ingyenes DLC-vel debütált a Yakuza 0

|

Európában is megkaptuk végre a Yakuza széria előzményét, a megjelenést követően ráadásul több ingyenes DLC-re is számítunk.

Hirdetés

Két évvel a japán verzió kiadása után végre Amerikában és Európában is megjelenik PlayStation 4 konzolra a Yakuza 0, amit késlekedése ellenére kifejezetten szeretnek a kritikusok. A tervek szerint már a megjelenés napján egy ingyenes DLC üti azok markát, akik beruháztak a játékra, sőt, ezen kívül még 3 szintén díjmentesen letölthető tartalom is érkezik. A megjelenés kapcsán érkezett új Yakuza 0 trailert föntebb nézhetitek meg.

A DLC-k ütemezése úgy fest, hogy február 14-ig mindent héten kiadnak egy csomagot, amik új ruhákat, fegyvereket, felszereléseket és alkatrészeket tartalmaznak. A letölthető tartalmak kínálta holmikhoz úgy férhetünk hozzá, ha Kamurocho vagy Sotenbori városában beszélünk a templom előtt álldogáló bohóccal, Bobbal.

A Yakuza 0 a mai napon jelent meg PlayStation 4 konzolra. Nektek meghozta a sok ingyenes tartalom a kedveteket a japán kalandhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)