Hirdetés

Yakuza 0 - megjött a patch, ami javítja az előző patch okozta hibákat

|

Olyan nehéz szülés volt kihozni az első frissítést, hogy kétszer is ki kellett adni.

Hirdetés

Megjött a Yakuza 0 Patch 1 újabb verziója, ami igyekszik rendbe tenni a PC-s port komolyabb hibáit. Ezúttal mindezt úgy, hogy remélhetőleg nem okoz újabb bugokat.

Hirdetés

A Patch 1 célja az volt, hogy rendbe tegye az összeomlásokat, és az indítási hibákat, de amikor a játékosok feltelepítették, olyanok is gondokat tapasztaltak, akiknek korábban semmi bajuk nem volt a játékkal. Remélhetőleg az új verzióval már nem lesz semmi gond, frissítsetek, ha még nem.

Egyébként a Yakuza 0 PC-s verziója alapvetően sokaknál rendben fut, de azért a Sega nem hagyja a ritkábban jelentkező problémákat sem megoldatlanul. A következő alkalommal már jobban fog menni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)