Hirdetés

Yakuza 0 tesztek - jól fizet az alvilág?

|

Végre megérkezett nyugatra is a Yakuza 0, a külföldi kollégák már el is mondták, milyen lett a Sega sorozatának első PS4-es része.

Hirdetés

Ugyan a játék végül mégis csak PlayStationre jelenik meg, ettől függetlenül nem kevésbé izgalmas, hogy majdnem két évvel a japán verzió kiadása után végre nyugatra is megérkezik a Yakuza 0. A kritikusok első véleményei alapján pedig megérte várni.

A széria előtörténetét elmesélő és így a két ismert karaktert, Kazuma Kiryut és Goro Majimát 1988-ba visszarepítő sztori kiválóan építi fel a két szereplő hátterét, ami egy kifejezetten élvezetes harcrendszerrel párosul a kritikusok szerint. Emellett pedig a Yakuza 0 nyitott világát is egy csomó érdekes részlettel töltötték meg, így az alábbi, kifejezetten magas pontszámok nem annyira meglepőek.

Gamespot - 8
Polygon - 8
Destructoid - 9
Game Informer - 93/100
PlayStation Universe - 9.5
The Jimquisition - 9.5
Meristation - 9.2
We Got This Covered - 4.5/5
God is a Geek - 8.5
GamesRadar - 4/5
Push Square - 8
IGN.com - 8.5
Hardcore Gamer - 4.5/5
Twinfinite - 3.5
Jeuxactu - 14/20

Ti végigjátsszátok majd a Yakuza széria előzményeit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)