Hirdetés

Yakuza 0 - kiderült, mit tartogat a The Business Edition

|

A PlayStation Blogon keresztül jelentette be a SEGA, hogy mire számítsanak, akik a hamarosan megjelenő Yakuza 0 Business kiadását rendelik elő.

Hirdetés

A SEGA idén júliusban jelentette be, hogy a PlayStation exkluzív Japán krimi-dráma legújabb darabja jövő év elején érkezik Európába is. A Yakuza 0-nak (természetesen) különleges előrendelői változata is lesz majd, ez a The Business Edition nevet kapta.

A kiadó képviselője a hivatalos PlayStation Blogon nem csak a játék új előzetesét osztotta meg, hanem egy különleges kiadás részleteit is, illetve lelkesen írt az egyik történetszálról, amelyben Kiryu a főszereplő.

A The Business Edition névre keresztelt csomag a játék mellett egy acél névjegykártyatartót is tartalmaz - ezen Kiryu sárkány tetoválása és Majima "Hanya" tetoválása díszeleg, illetve jár hozzá a két főszereplő japán-angol kétnyelvű névjegykártyája is. A csomaghoz hozzácsapnak még egy Hostesses kártyát is, hátha valaki hiányolná a női karaktereket.

A Business Edition mellett egyúttal hivatalossá vált, hogy a játékot digitálisan is elő lehet rendelni - ehhez egy különleges Yakuza 0 PS4-háttérkép jár.

Várjátok már a legújabb Yakuza-történetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)