Hirdetés

Yakuza 3 Remaster - új képek érkeztek a hostess klubok hölgyeiről

|

A játék PS4-es újrakevert verziójában két új lánnyal ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

A Yakuza 3 Remaster verziója pár hét múlva jelenik meg Japánban. A nyugati debütálásról egyelőre nincs infó, addig viszont megnézhetünk néhány új képet a hostess klubok lányairól.

Hirdetés

A Sega bemutatta a két új hölgyet, akik az eredeti verzióban még nem szerepeltek: Kana Momonogit és Yui Hatanot. A lányokkal a SHINE és JeweL klubokban lehet találkozni Kamurochóban, illetve az okinawai Floresben. Nézzétek meg az új képeket ti is:

A hostess klubos minijátékban egy hölgyet kell választani, akivel beszélgetni, flörtölni és kulturált keretek között szórakozni lehet. A játék során a helyes válaszokkal és döntésekkel új lehetőségeket, altörténeteket és randikat is fel lehet oldani.

A Yakuza 3 Remaster augusztus 8-án jelenik meg PlayStation 4-re Japánban, nyugaton pedig remélhetőleg nem sokkal utána. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)