Hirdetés

Yakuza 6 - 11 percnyi játékmenet a sorozat rendezőjétől

|

A SEGA bemutatott 11 percnyi játékmenet anyagot élőben, amit ráadásul a széria producere kommentált. Mondjuk abból sokat nem értettünk, de maga a videó beszédes volt.

Hirdetés

Sajnos a lenti videó meglehetőse alacsony minőségű, de ez főleg annak köszönhető, hogy egyenesen a tegnap esti élő adásból lett kimentve. A Yakuza 6-ról eddig nem sok anyagot láthattunk, de most részletes ízelítőt kaptunk.

Az jól látszik, hogy a játék hatalmas csatatereket képes megjeleníteni. A bemutatott harcban néhány ismerős karakter is feltűnik, de szerepüket nem magyarázta el a rendező, érthető módon. Ennél többet már csak akkor láthatunk majd a Yakuza 6-ból, ha befut a demó január 28-án. Sajnos egyelőre még mindig nem tudunk európai vagy amerikai megjelenésről.

Mivel a Yakuza 5 is befutott nyugaton, így várható, hogy a hatodik rész is megérkezik majd, de biztosan nem a közeljövőben. A játék valamikor ősszel jelenik meg Japánban, így valószínűleg mi még messze vagyunk a lokalizált verziótól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)