Hirdetés

Legyen tiéd a Yakuza 6 gyönyörű limitált kiadása!

|

Akár a játék érdekel, akár a szép dolgokért rajongsz, mindenképp csapj le a Yakuza 6 Essence of Art Editionre, amiből most egy példány egy olvasónkat boldogítja majd!

Hirdetés

Ahogy Csirke tesztjében olvashatáttok, a Yakuza 6 bizony elég jó lett, és nem kell a japán játékokért vagy kultúráért rajongó játékosnak lenni ahhoz, hogy nyugati játékosként is élvezzük.

Hirdetés

Egy hetet még várni kell a megjelenésre (addig egyébként próbáljatok rá a demóra), viszont a várakozás végén egy csodás játék vár titeket. A játék magyar forgalmazója, a Cenega Hungary jóvoltából most közületek valaki egy gyűjtői kiadással lesz gazdagabb. Az Essence of Art Editionben a játék lemeze mellett található egy keményfedeles art book is, amiben csodás rajzok kaptak helyet.

Ahhoz, hogy megszerezzétek, küldjétek el április 17-én éjfélig az alábbi kérdéshez tartozó helyes választ egy "Yakuza 6" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre.

Hogy hívják a Yakuza 6 főszereplőjét?

a) Genji

b) Wei Shen

c) Kazuma Kiryu

Hajrá, csak ügyesen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)