Hirdetés

Yakuza 6 - csúszott a megjelenés, de csak egy kicsit

|

A SEGA kénytelen volt belátni, hogy nem fog időre elkészülni a Yakuza 6, így kénytelenek egy kicsit eltolni a megjelenést.

Hirdetés

A kiadó még augusztusban jelentette, hogy március végén nyugaton is elérhetővé válik a Yakuza 6: The Song of Life, de mostanra kiderült, hogy kicsit elszámolták magukat.

Hirdetés

A kiadó képviselője elmondta, hogy nehéz szívvel hozták meg a döntést, de a csapatnak több időre van szüksége, hogy mindent tökéletesítsenek. Ezzel együtt azt is megtudtuk, hogy február 27-én érkezik a játék demója, amiben már kipróbálhatjuk a legfontosabb dolgokat. A hivatalos megjelenés időpontja így április 17-re került.

Nem biztos, hogy ez volt a legjobb döntés a kiadó részéről, tekintve hogy három nappal később jön az év egyik legjobban várt játéka, a nem mellesleg szintén PS4-exkluzív God of War. Az már csak hab a tortán, hogy az eredeti bejelentés a fentebb látható screenshot formájában került ki Twitterre (ezt azóta már lecserélték), aminél nagyobb böszmeséget PR-os aligha csinált az utóbbi időben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)