Hirdetés

Yakuza 6: Song of Life - az új minijáték igazi bandaháborút hoz

|

Saját jakuza klánunkat állíthatjuk össze, fejleszthetjük és küldhetjük csatába a Yakuza 6: Song of Life frissen leleplezett minijátékában.

Hirdetés

A Yakuza sorozat részben a rendkívül változatos, mély, és olykor nagyon fura minijátékairól ismert, ez pedig nincs máshogy a Yakuza 6: Song of Life-fal sem. Amint a készítők nemrég bemutatták, a lassan hozzánk is megérkező részben is bemutatkozik egy új játékmód, a Clan Builder.

Hirdetés

Ez lényegében egy egyszerűbb stratégiai játékot farag a japán alvilág küzdelmeiből, aminek első lépéseként összegyűjthetjük a széria különböző neves karaktereit, illetve a japán pankráció világából is behozott jó néhány szereplőt a Sega. Az így összeállított csapatunkat fejleszthetjük és persze csatába is küldhetjük más klánok csapatai ellen, ha tartanánk egy kis szünetet az egyéb küldetések között. Ha pedig sikerül megszereznünk egy ritkább karaktert, valószínűleg könnyebb dolgunk lesz a valós időben lejátszható csatákban, hiszen a klánunk vezetői különleges aktiválható képességeket is kapnak majd.

Az új módot leleplező blogposztban egyébként két kódot is közzétettek a készítők - a nem túl nehezen felfedezhető kombináció a T2OMQ7FM5KBJPOUR volt, illetve egyben is leírták az S66X7BAQN4ECAEE9 kódot. Ezekkel elméletileg speciális karaktereket nyithatunk meg a Yakuza 6: Song of Life új módjában, megjelenésig pedig a Sega még néhányat elrejt majd belőlük a neten. A nyugati megjelenés jövő tavasszal esedékes.

Ti mennyit szoktatok játszani a különböző sandbox játékokban elszórt minijátékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)