Hirdetés

Yakuza 6: Song of Life - már tudjuk, mikor jön nyugatra

|

A Yakuza rajongók régóta várják már kedvenc sorozatuk folytatását, és hamarosan nyomhatják is Európában, valamint Amerikában is.

Hirdetés

A SEGA hivatalosan bejelentette, hogy a Yakuza 6: The Song of Life hivatalosan 2018. március 20-án érkezik Európába és Amerikába. A normál kiadás mellett több különböző spéci csomagot is kapunk.

Az After Hours Premium Edition valódi poharakkal érkezik. Ezekből inkább igyatok, bár a Yakuza főhőse szétdobálni szokta ezeket, de nem kell példát venni róla. A két 280 ml-es poháron kívül egy keményfedeles művészeti könyv, 2 jégkő, 2 poháralátét és egy mindezeknek helyt adó gyűjtői doboz is a készlet része. Minden, ami egy jó estéhez kellhet (azért a whisky nem árthat emellé, de nem akarunk tippeket adni). Szinte hallom, ahogy HP mondja: "Vegyetek GameStart!", és már jöhet is a koccintás.

Lesz ezen felül egy csak induláskor megvásárolható Launch Edition, ami a játék mellett a művészeti albumot is tartalmazza majd.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)