Hirdetés

Yakuza 6 - új trailer jött, nyugaton is megjelenik

|

Talán sokan elsiklottak felette a rengeteg bejelentés közepette, de a PlayStation Experience 2016-on kiderült, hogy nyugatra is jön a Yakuza 6, amit egy vadonatúj videóval koronázott meg a Sega.

Hirdetés

A Sony nem csak olyan nagyágyúkat tartogatott a PlayStation Experience 2016-ra, mint a The Last of Us Part II vagy az Uncharted: The Lost Legacy, de erre az eseményre időzítette a Sega apróbb bejelentését is, miszerint nálunk is meg fog jelenni a Yakuza 6. 

A kizárólag PlayStation 4-re fejlesztett címet korábban láthattuk már futni PS4 Prón és közel háromnegyed órát is mutattak a játékmenetéből, a mostani "The Song of Life" névre keresztelt trailerben azonban mindent belepakoltak, ami csak jellemző a játékra. Van itt harc, karaoke, szigonyos halászat, ivás, természetfotózás, okostelefon, csábító hostessek és rengeteg más elfoglaltság is. 

Hasonlóan a franchise előzményeit elmesélő Yakuza 0-hoz (amely 2017. január 24-én jön) és a Yakuza Kiwami remasterhez (ami jövő nyáron debütál) a Yakuza 6 is meg fog érkezni Európába, azonban egészen 2018 elejéig várnunk kell rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)