Hirdetés

Yakuza 6 - még idén jön az első igazi trailer

|

A Yakuza-sorozat idén ünnepli a tizedik évfordulóját, a Sega pedig ekkor tervezi bemutatni a Yakuza 6 első igazi trailerét, először valószínűleg csak a tokiói közönségnek.

Hirdetés

Egy rövid klipet már láttunk a Yakuza 6-ból, de a Sega még idén készül egy hosszabb trailerrel is. Ezt azon az ünnepségen mutatják majd be, amit Tokióban rendeznek a sorozat indulásának tizedik évfordulóján, december 12-én.

Az eseményen ott lesz a Yakuza-széria alkotója, Nagoshi Toshihiro, a játék producerével, Yokoyama Masayoshival és a két főszereplő szinkronhangjával együtt. Az új rész mellett egyébként megmutatják az első rész remake-jét,  Tokyo Game Shown bejelentett Yakuza Kiwamit is. Nem biztos viszont, hogy rögtön a bemutató után a neten is láthatjuk a videót, ugyanis a Sega várni szokott néhány hetet, mielőtt a hasonló anyagokat mindenkivel megosztja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)