Hirdetés

Yakuza 7 - megérkezett a bejelentő trailer

|

Úgy néz ki, hogy nem csak a főszereplő változott az előző játékokhoz képest, de a harcrendszert is JRPG-s irányba tolták.

Hirdetés

Noha már szállingóztak a hírek arról, hogy készül a következő felvonás a Sega japán alvilágot bemutató videojáték-eposzához, de a hivatalos bejelentésre egészen eddig nem került sor. Most a fejlesztők egy egész hosszú trailer kísáretében leplezték le a Yakuza 7-et.

Hirdetés

A jelek szerint ez lesz az első fősodorbeli Yakuza játék, ami már nem Kryut állítja a középpontba, hanem a Yakuza Online-ban megismert Ichiban Kasugát. A bejelentő előzetesben kaphatunk egy kis képet arról, hogy milyen viszontagságokon kell keresztülmennie az új főszereplőnek. Sajnos egyelőre csak a japán trailert tették közzé az alkotók, de ha a beszédet nem is értjük, a játék világával így is ismerkedhetünk egy kicsit:

Az előző részek pörgős összecsapásait is lecserélték a készítők, és egy JRPG-khez hasonlatos, sokkal taktikusabb körökre osztott harcrendszer került a játékba. Az egyik fejlesztő azt mondta, hogy az előző játékkal a sorozat kiteljesedett, így most valami újba szerettek volna fejest ugrani, amiről csak remélik, hogy a rajongók jól fogadják majd. Ha nem így lesz, akkor a következő játékokban visszatér az akciódús játékmenet.

A Yakuza 7 januárban jelenik meg Playstation 4-re. Nektek hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)