Hirdetés

Yakuza 7 - négyszer akkora lesz a területe, mint az előző epizódoké

|

Kiderült néhány fontos újdonság a Yakuza 7-ről az új helyszínt és a játékidőt tekintve.

Hirdetés

Az e heti Famitsu magazinban szó esett a következő Yakuza játékról is. Megtudtuk például, hogy a srácok a Ryu Ga Gotoku Studiosnál megőrültek, és egy 3-szor/4-szer akkora várost raktak össze, mint Kamurocho (a Yakuza játékok korábbi helyszíne).

Hirdetés

Ijincho nem csak nagyobb lesz, de több időt fogunk eltölteni ott. A jelentés szerint a Yakuza 7-et kétszer annyi időbe telik majd befejezni, mint a többit. Az nem teljesen világos, hogy a "többi" alatt mit értenek, hiszen vannak hosszabb-rövidebb epizódok a szériában, de az tuti, hogy több 10 órás mókázásra számíthatunk.

Kiderült továbbá, hogy a főhősünk, Ichiban Kasuga hatalmas Dragon Quest rajongó és a sztori szerint az egész körökre osztott harc az ő képzeletének szüleménye. A harcban résztvevő karakterek körül elsétáló emberek egyszerű, valósidejű verekedésnek fogják érzékelni a csatákat.

A partirendszerre is ráerősítenek a fejlesztők, így lesznek karakterspecifikus mellékszálak, melyek teljesítéséért az egész csapatunk XP-t kap majd. Azt, hogy melyik karakter milyen kaszt feladatait szolgálja ki, mi fogjuk kiosztani.

Egyébként nem lesznek láthatatlan falak vagy más, a fejlődést és előrehaladást akadályozó akadályozó tényezők, de a nálunk jóval erősebb ellenfelek útját állják majd azoknak, akik csak keresztül akarnak loholni az egész játékon.

A Yakuza 7 januárban jelenik meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)