Hirdetés

A Yakuza fejlesztőinek viccéből mi játékot is szeretnénk

|

A Ryu ga Gotoku stúdió komolyan munkát fektetett az április elsejei tréfájába, de mi örülnénk, ha nem csak egy vicc lenne az ötletből.

Hirdetés

A Yakuza fejlesztői már tegnap este rátoltak az április elsejei játékipari banzájra egy Yakuza trailerrel, amiben jól láthatóan a Yakuza Online főhőse igyekszik megvédeni egy hölgy becsületét. A feltöltött videón egy körökre osztott harcrendszerbe ültetve láthatjuk mindezt.

Hirdetés

A Yakuza sorozat a gyors, látványos akciójáról ismert (a karaokés dolog mellett) így a rajongóknak nagyon fura volt a körökre osztott JRPG stílust látni. Ettől függetlenül mi azért eltudnánk képzelni egy egész játékot így:

Volt már olyan a történelemben, hogy egy április elsejei tréfa a fogadtatásnak köszönhetően valósággá vált, így egy picit reméljük, hogy majd most is ez fog történni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)