Hirdetés

Yakuza Kiwami 2 - most sem maradnak ki az elborult minijátékok

|

A Sega is készült látnivalóval a Tokyo Game Show 2017-re, a Yakuza 2 újrakevert kiadása, a Yakuza Kiwami 2 mutatta meg magát egy több mint tíz perces gameplay képében.

Hirdetés

Japánban várhatóan még idén megjelenik a második Yakuza játék felújított változata, a Yakuza Kiwami 2, amelyről legutoljára augusztusban hallhattunk. 

Hirdetés

A Sega tartott egy prezentációt a Tokyo Game Show 2017-en és ezalatt új jeleneteket mutatott a Yakuza Kiwami 2 játékmenetéből. A több mint tíz perces gameplay videó elején Kazuma Kiryu felfedezi az oszakai Sotonbori kitalált körzetét, bemutatva néhány jól ismert épületet a játék világából, mint a Don Quixote áruház és a Grand Cabaret klub - a Yakuza 0 veteránjainak bizonyára nem kell bemutatni őket. Egy gyors harc után felforrósodik a helyzet, ugyanis Kazuma kipróbál egy új minijátékot, a jutalom pedig az, hogy dögös modellek mutatnak be néhány szexi pózt. Ezt bizony nektek is látnotok kell: 

A Yakuza Kiwami 2 megjelenése december 7-én várható Japánban, kizárólag PS4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)