Hirdetés

Yakuza Kiwami 2 - lehet, hogy már készül is a PC-s verzió

|

A második Yakuza játék felújított verziója sem sokáig lesz már PlayStation 4-exkluzív, ha jól értelmezzük a SEGA jeleit.

Hirdetés

Japánban már 2017-ben elérhető volt a Yakuza Kiwami 2, ami tavaly végre a világ más tájain is megjelent. Egyelőre csak a Sony masináján játszhatjuk a remake-et, de könnyen lehet, hogy ez a közeljövőben meg fog változni.

Hirdetés

Már egy ideje gyanítható, hogy PlayStation 4 mellett PC-re is elérhető lesz a játék, ugyanis egy korhatárbesorolás árulkodott, de most újabb jel utal a port érkezésére. Valamilyen furcsa oknál fogva a SEGA megváltoztatta a profilképét a Steam-oldalán, így az új avatar már a Yakuza széria közkedvelt karakterének, Madzsima Gorónak a szemfedőjét ábrázolja. Ez persze még nem hivatalos bejelentés, de tekintve, hogy a stúdió már korábban is utalt PC-s megjelenésekre ilyen apró jelekkel, simán elképzelhető, hogy hamarosan érkezik a nagy leleplezés.

Egyébként a Yakuza 0, illetve a legelső rész remake-je, a Yakuza Kiwami már játszható PC-n, szóval nem lennénk túlságosan meglepve, ha a Yakuza Kiwami 2 is tiszteletét tenné a platformon.

Ti örülnétek egy PC-s portnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)