Hirdetés

Yakuza Kiwami 2 - a második részt is felújítják

|

Japánban még idén megjelenik a második Yakuza játék újrakevert kiadásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy szépen lassan megkapjunk majd az összes korai Yakuza játék újrakevert változatát, mivel ma a Sega bejelentette, érkezik a Yakuza Kiwami 2.

Hirdetés

A Yakuza Kiwami, vagyis az első Yakuza játék felújított kiadása augusztus 29-től már nyugaton is elérhetővé válik (Japánban 2016 decemberében jelent meg), most pedig az is kiderült, hogy az eredetileg PS2-re kiadott Yakuza 2 is kap egy hasonló átdolgozást. A Yakuza Kiwami 2-t ma Toshihiro Nagoshi, a sorozat producere jelentette be Tokióban. A tajvani PlayStation Store-ba ugyan pár napja már véletlenül felkerült a játék, de a hivatalos bejelentésig semmiben sem lehettünk biztosak. Most már azt is tudjuk, hogy Japánban és Ázsia többi részére 2017. december 7-én érkezik meg a Yakuza Kiwami 2, melyben a Goro Majima főszereplésével egy új fejezetet is kapunk.

Nyugati megjelenési dátumról természetesen még egyetlen szó sem esett, de ha maradnak a megszokott tendenciánál, akkor csak valamikor 2018 ősze felé lesz érdemes számolni a játékkal. Addig is két friss előzetest tudunk nektek mutatni.

Nem maradunk gyűjtői kiadás nélkül sem, a limitált kiadású Yakuza Kiwami 2 mellé a vásárlók egy három lemezes CD-szettet, 10 névjegykártyát (ezek a játék szereplőihez tartoznak), valamint egy pár DLC-t kapnak. Utóbbiak között találhatunk exkluzív öltözeteket és fegyvereket, továbbá egymillió jen értékben játékbéli költőpénzt is.

A legelvetemültebb rajongók pedig Yakuza festésű PS4 konzolokra is lecsaphatnak, ezek így festenek majd:

Ti lecsaptok majd a Yakuza Kiwami 2-re, ha valamikor eljut nyugatra is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)