Hirdetés

Yakuza Kiwami - rengeteg ingyenes DLC jön a megjelenés utáni hetekben

|

A megjelenést követően annyi ruhát fogunk kapni Kiryuhoz, hogy nem győzzük majd váltogatni a őket.

Hirdetés

A Yakuza Kiwami a nyugati megjelenést követően szép sorban, heti bontásban fogja megkapni azokat az ingyenes DLC-ket, amik már a japán verzióhoz régóta elérhetőek. Nem teljesen világos, hogy a Sega miért nem csapja hozzá az egészet egyből a nyugati kiadáshoz, de mindenesetre fizetni nem kell majd értük.

Az egyes csomagok patchekkel válnak majd elérhetővé. Meg kell keresned majd Bob Utsunomiyat, a sorozat jól ismert bohócát Kamurochoban, és tőle kérheted el a DLC cuccokat. Az első adag szeptember 5-én jön a Kiwami Fun Pack 1-gyel, amit a Kiwami Street Pack 1 követ majd szeptember 12-én. September 19-én érkezik a Kiwami Fun Pack 2, majd szeptember 26-án a Kiwami Street Pack 2.

A Yakuza Kiwami megjelenése 2017. augusztus 29-én várható PlayStation 4-re. Japánban már tavaly január óta megvásárolható PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)