Hirdetés

Yakuza Kiwami - kiderült, mikor jön a PC-s változat

|

Egy GIF-fel jelentette be a SEGA, hogy mennyit kell még várnunk.

Hirdetés

A Yakuza sorozat jobbára PlayStation-exkluzív volt, amíg tavaly augusztusban a Yakuza 0-val el nem kezdett a PC irányába is terjeszkedni.

Hirdetés

Várhatóan szép sorban az összes rész megjelenik, de most még csak annyi biztos, hogy a következő a Yakuza Kiwami lesz, mely az első rész felújított kiadása. Az éjszaka folyamán a SEGA közzétett egy GIF-et Steamen, amiben szó szerint egy pillanatra látható a február 19-ei megjelenési dátum.

A kiadó szeret így bejelenteni dolgokat, gondoljunk csak a Catherine-t vagy a Vanquish PC-s változatát felvezető teaserekre. Várjuk szeretettel, illetve később a folytatásokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)