Hirdetés

Három Yakuza játék is jön az Xbox One-ra

|

A Yakuza sorozat sokáig PlayStation-exkluzív volt, aztán egy PC-s kanyar után a játékok egy része most az Xboxos tábor felé robog.

Hirdetés

A tegnapi X019-en sok jó hírt hallhattak az Xbox One tulajdonosok. Ezek között volt az az örömteli bejelentés is, miszerint a Yakuza 0, a Yakuza Kiwami és a Yakuza Kiwami 2 játékok hamarosan elérhetőek lesznek a Microsoft konzoljára. És ami külön öröm, hogy nem csak darabonként megvásárolható formában juthatunk hozzájuk.

Hirdetés

Mindhárom cím fel fog bukkanni majd a Microsoft Store-ban, illetve bekerülnek az Xbox Game Pass konzolos és PC-s változataiba is. Ez igazából csak az Xbox tulajdonosoknak nagy hír, mivel a PC-s tábor egy ideje már játszogathat a korábbi részek portjaival.

Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de valamikor 2020. elején számíthatunk a játékok Xboxos változataira. Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)