Hirdetés

Yakuza Online - mozgásban az ingyenes Yakuza játék

|

Az augusztusi bejelentés után, most végre megnézhetjük, mit várhatunk az új főhőssel operáló Yakuza játéktól.

Hirdetés

2018-ban két Yakuza játékot is várhatunk: az egyik a Yakuza Kiwami 2, ami a második rész felújított verziója lesz, a másik pedig az ingyenes Yakuza Online. Az utóbbihoz a Sega most egy új videót adott közre.

Hirdetés

Yakuza Online-ban egy teljesen új főhőst kapunk, név szerint Ichiban Kasugát. A kócos keménylegény életébe akkor csöppenünk bele, amikor visszatér Kamurochoba, miután 17 évet ült egy olyan bűntettért, amit nem ő követett el. Visszatérte után azzal szembesül, hogy gyökeresen megváltozott a város, ezért elhatározza, hogy helyrepofozza azt.

Nem ez lesz az egyetlen játék, amiben Ichiban Kasugát irányíthatjuk, ugyanis ő váltja Kazuma Kiryut a szaga következő részében is, ami a Shin Yakuza kódnév alatt készül.

A Yakuza Online megjelenésére 2018-ban számíthatunk PC-n, iOS-en és Androidon. A játék ingyenes lesz, de tartalmazni fog mikrotranzakciókat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)