Hirdetés

Yakuza Restoration - íme a gengsztersorozat legújabb része (videó)

|

A Sony japánban tartott konferenciáján a Sega bemutatta a Yakuza sorozat legújabb részét.

Hirdetés

A Sony ezekben a percekben épp japánban számol be a játékostömegeknek arról, hogy milyen címek érkeznek a jövőben a PlayStation konzolcsalád gépeire.

Nyilván a legtöbb, a Sony konferencián bejelentett játéknak nincs jelentős közönsége nyugaton, de természetesen azért van kivétel. A Sega most bejelentette, hogy a japán gengszteres sorozatuk legújabb része, a Yakuza Restoration (vagy Yakuza Ishin) is fejlesztés alatt áll, de nem volt túl bőbeszédű a játékkal kapcsolatban. Egy kis gameplayt azért kaptunk.

Annyit tudunk, hogy a Yakuza Restoration megjelenése japánban február 22-én esedékes PLayStation 3-ra, PlayStation 4-re és PS Vitára és, hogy a játék az Edo-korban játszódik.

 

Az európai megjelenésről egyelőre nincsen hír, viszont ha a Yakuza 5 példájából indulunk ki, akkor nincsenek jó híreink. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)