Hirdetés

TGS 2015 - egyre biztosabb egy új Yakuza bejelentése

|

A játékipari kismadarak azt csiripelték, hogy a következő Yakuza játék a Tokyo Game Show 2015-ön kerül bejelentésre, méghozzá a Sony konferenciáján.

Hirdetés

Korábban már a Yakuza szériát jegyző Toshihiro Nagoshi megígérte, hogy ő és a Sega egy új címet visznek magukkal a Tokyo Game Show 2015-re, ám azt nem erősítették meg, hogy egy teljesen új IP-ről van-e szó, vagy a következő Yakuza játékról. A legújabb fejlemény közelebb visz minket a megoldáshoz. 

A Yakuza sorozat hivatalos japán honlapján felbukkant egy új fénykép (alant láthatjátok), amely a button-new_title.jpg fájlnevet kapta, azaz feltehetően egy új címet vezet fel. A képen a szeptember 15-ös dátum szerepel, amely a korábbi információk szerint a Sony Computer Entertainment Japan Asia (SCEJA) elő-Tokyo Game Show 2015 konferenciájának dátuma (hazai idő szerint reggel 9-től kezdődik).

Itt rendszerint a Sony és a külsős fejlesztők is új címeket jelentenek be, ráadásul idén a Yakuza széria fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli, szóval minden adott egy új Yakuza bejelentéséhez.

A Tokyo Game Show 2015-öt szeptember 17. és 20. között tartják, kövessétek velünk együtt a fejleményeket! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)