Hirdetés

Egy új IP-n dolgoznak a Yakuza széria fejlesztői

|

A Sega azt ígéri, hogy az új cím bejelentése alaposan felforgatja majd a dolgokat.

Hirdetés

Gőzerővel bővül a Yakuza sorozat, legutóbb éppen PC-re is megérkezett a legendás előzménytörténet, a Yakuza 0, azonban a fejlesztőcsapat nyilvánvalóan szeretne mással is foglalkozni a szérián kívül, így senkit sem ért igazán meglepetésként a Sega bejelentése.

Hirdetés

A vállalat elnöke, Toshihiro Nagoshi egy livestream keretében elárulta, hogy a Yakuza epizódok és a Binary Domain mögött álló stúdió egy vadonatúj IP-n dolgozott az elmúlt három év során, amelyet valamikor szeptemberben fognak leleplezni. Nagoshi túl sokat nem árult el a csapat újdonságáról, viszont azt kikötötte, hogy a játék teljesen különbözni fog a Yakuza szériától és az új IP bejelentése "alaposan felforgatja majd a dolgokat", jelentsen ez bármit is. 

Nagoshi szerint várhatóan a - szeptember 20. és 23. között megrendezésre kerülő - Tokyo Game Show után, egy újabb livestream keretében még több részletet elárulnak majd a projektről, így nem alaptalan arra számítani, hogy a játékexpón jelentik majd be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)