Hirdetés

Yakuza Zero - vissza a '80-as évekbe (videó)

|

Hogy milyen volt a japán maffia élete három évtizede? Már akkor is minden a pénz körül forgott, csak kevesebb volt a tetoválás és több a világoskék zakó.

Hirdetés

A SEGA már augusztus végén megszellőztette, hogy készül a Yakuza sorozat következő része, amelyről majd a Tokyo Game Show-n mesélnek is egy kicsit, sőt, talán bele is kukkanthatunk a játékba. Végre elkezdődött az expó, a SEGA pedig ígéretéhez híven nem érkezett üres kézzel.

A játék nem véletlen viseli a Yakuza Zero nevet, hiszen gyakorlatilag egy előzménytörténet lesz, amely visszarepít minket a '80-as évekbe, hogy a neonfénybe burkolózó japán utcákon keressük a bajt. Ez a társadalmi réteg már akkor is csak pénzzel, nőkkel és erőszakkal foglalkozott, kultúrájuk pedig az ősi japán szokások és az Amerikából átvett újdonságok fura kettősségén alapult.

A videó kicsit olyan, mint a Miami Vice japán karakterekkel. Kigombolt ingek világos zakóval, lenyalt haj és napszemüveg, ez a retró maffiózók elengedhetetlen eszköztára. A megjelenés időpontjával kapcsolatban sajnos nem lettünk okosabbak, de ami még ennél is nagyobb probléma, hogy a SEGA egyelőre azt sem mondta el, tervben van-e a nyugati megjelenés. Mi csak reménykedni tudunk.

Nektek hogy tetszik a Yakuza Zero? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)