Hirdetés

Yes, Your Grace - ebben a játékban egy teljes királyságot vezethetsz

|

Az ígéretes birodalommenedzselős szimulátorban mi vagyunk a királyok.

Hirdetés

Sok szerepjáték épül arra, hogy nincstelen parasztgyerekből királlyá válunk, a Yes, Your Grace azonban fordít ezen a koncepción és már eleve azzal indít, hogy uralkodóként döntünk egy középkori birodalom sorsáról nap mint nap. Rajtunk áll, hogy kinek segítünk, kinek ártunk, az erőforrások pedig limitáltak, így a következmények miatt alaposan meg kell fontolni minden lépést.

Hirdetés

A No More Robots kiadó és a Brave At Night fejlesztőcsapat közzétették a 6-8 órányi szórakozást ígérő játék első trailerét, amely megmutatja, hogy királyként milyen bonyodalmak, döntéshelyzetek és boldog pillanatok várhatnak ránk, miközben gyakoroljuk a hatalmunkat. A képletből nem hiányozhatnak a fantasy-elemek sem, így akár boszorkányokat is felbérelhetünk, ha úgy tartja kedvünk. 

A Yes, Your Grace valamikor 2020-ban jelenik meg PC-re (Steamen), valamint a későbbiek folyamán várhatóan konzolokra is. A nyílt bétát idén novemberre tervezi a csapat. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)