Hirdetés

Yoichi Wada - új Wii érkezik majd 2011-ben

|

Nem tudjátok, ki az a Yoichi Wada? Pedig nem kis ember, hiszen ő a Square Enix főnöke - tessék megtanulni a nevét.

Hirdetés

Ezúttal ő nyilatkozott a Financial Timesnak a videójátékok jövőjéről.

"Az aktuális játékkonzolok rengeteg funkcióval rendelkeznek: hálózati terminálok, blu-ray vagy DVD-lejátszók és játékgépek is. Ehhez a három fő felhasználáshoz képest az új mozgásérzékelős kontrollerek hatása nem lesz túl nagy, hiszen szerepük elég korlátozott. Csupán a játékfunkció egy kiegészítését jelentik." - mondta Yoichi Wada, majd folytatta a Natalról: "Mint felhasználói felület fantasztikus, és úgy hiszem egy új szabvánnyá válik majd."

Ez már következő évben kiderülhet, hiszen a Natalt jövőre a boltokba szálíltják.

Yoichi Wada azonban ennyivel nem érte be:"Az új Wii 2011-ben érkezik majd olyan funkcionalitással, mint amilyen most az Xbox 360-nak és a PS3-nak van és minden bizonnyal másféle kontrollerrel." - jelentette a Financial Times a Square Enix japán főnökének szavait.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)