Hirdetés

A NieR: Automata rendezője már egy új címen gondolkodik

|

Yoko Taro egy lehetséges új játék mellett a Square Enix 1986-os oldalnézetes shooterét, a King's Knightot is szívesen újragondolná.

Hirdetés

Már egy év eltelt a különleges hangulatú NieR: Automata megjelenése óta, és habár a rendező előrukkolt egy SINoALICE című mobiljátékkal a hónapok során, a következő projektekről nem sokat tudtunk. Taro egy indie videojátékokat felvonultató eseményen beszélt terveiről, lehetséges munkáiról.

Hirdetés

A japán rendező elmondta, hogy mivel napról-napra él és dolgozik, nem igazán gondolkodik azon, mi lesz a következő nagy dobása, és nem is szokott különösebb késztetést érezni egy új cím megtervezésére.

Ironikus módon pont az elmúlt időszakban kezdte el fontolgatni egy eredeti IP kigondolását, és már meg is tette az első lépéseket a megvalósítás érdekében. Ezzel együtt viszont a cím kiléte még titkos, plusz Taro szerint arra is bőven van esély, hogy az egészből nem lesz semmi.

Taronak feltették a kérdést, hogy lenne-e olyan, Square Enix által már birtokolt cím, amin szívesen dolgozna. Egy "no comment" erejéig a Final Fantasy sorozat is említésre került, érdemben mégis a King's Knightot nevezte meg, hiszen Taro oda van a shooterekért.

Az 1986-os klasszikus NES-re és MSX-re jelent meg anno, ami az oldalnézetes lövöldék és az akció RPG-k elemeiből alkotott egy hibridet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)