Hirdetés

Hamarosan leleplezheti új játékát a NieR: Automata rendezője?

|

Elképzelhető, hogy Yoko Taro már készen áll a nagy bejelentésre, így nemsokára megismerhetjük, min ügyködött ezidáig.

Hirdetés

A japán játékok rajongói valószínűleg kívülről fújják Yoko Taro munkásságát, hiszen a fejlesztő egészen egyedi látványvilágú és hangulatú alkotásokat tett már le az asztalra. Még nem tudni, legközelebb mivel áll elő, de lehet, hogy nemsokára bejelenti.

Hirdetés

Nemrég Taro együtt szerepelt egy élő adásban a NieR: Automata producerével, Yosuke Saitóval, aki azt mondta, hogy már nagyon szívesen mesélne a rendező új játékáról. Sőt, állítása szerint a legközelebbi ilyen közös livestreamben Taro már beszélhet a projektről, szóval könnyen lehet, hogy a közeljövőben meg is történik a nagy bejelentés.

Azt ugyan nem tudjuk, mikor lesz a következő ilyen műsor, viszont egyre közeledik a Tokyo Game Show, ami tökéletes alkalom lenne az új játék leleplezésére.

Szerintetek mivel készül Yoko Taro? Esetleg egy új Nier-játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)