Hirdetés

Ezzel az ingyenes játékkal búcsúztatja 2019-et az Epic

|

Alig néhány hónapos a mai ajándékunk, ráadásul nem is rossz darab.

Hirdetés

Október elején jelent meg a második Yooka-Laylee, de ez - szemben elődjével - nem a Banjo-Kazooie nyomdokaiba akart lépni, sokkal inkább a Donkey Kong Country tekinthető példaképének. A kaméleon és a denevér könnyedén elválasztható párosa pofás látványvilág és másodpercenkénti 60 kockás képfrissítési ráta mellett alaposan igénybe veszi reflexeinket. Ha kedvelitek a műfajt, feltétlenül adjatok neki egy esélyt, és telepítés közben olvassátok el tesztünket is.

Hirdetés

Ne feledjétek, a Yooka-Laylee and the Impossible Lair csupán 24 órán keresztül érhető el térítésmentesen, azt követően viszont két újabb játékot adhatunk hozzá könyvtárunkhoz. Úgy fest a helyzet, hogy az Epic Games továbbra sem tervez felhagyni azzal a gyakorlatával, hogy ajándékokkal férkőzzön a játékosok szívébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)