Hirdetés

Yooka-Laylee And The Impossible Lair - kiszivárgott a megjelenési dátum

|

A nagy sikerű Yooka-Laylee spin-offjára már nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Hosszú út vezetett odáig, hogy 2017-ben megjelenhessen a Banjo-Kazooie játékok szellemi örökösének is nevezett Yooka-Laylee. A 3D-s platformerrel voltak kisebb-nagyobb problémák, de összességében szerethető volt, és szép rajongótábor gyűlt köré.

Hirdetés

Júniusban bejelentették a Yooka-Laylee and the Impossible Lair nevű spin-offot, mely egy 2.5D-s, oldalnézetes platformer lesz, aminek fejlesztésében a Donkey Kong Country csapatának néhány tagja is segít. Eddig nem tudtuk, mikor fog megjelenni, viszont az ausztrál eShopon az éjszaka folyamán felbukkant az október 8-ai dátum, és azóta sem távolították el. Jó eséllyel minden platformra ezen a napon teszik majd elérhetővé, úgyhogy karikázzátok be a naptárban, rendeljétek elő, ha olyanok vagytok, és várjátok türelemmel ezt az alig több mint egy hónapot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)