Hirdetés

Yooka-Laylee - másfél millió dollárnál jár a Kickstarter, új ajándékok jönnek

|

Megállíthatatlanul ömlik a pénz a Yooka-Laylee Kickstarter kezdeményezésébe, épp ezért a Playtonic úgy döntött, hogy újabb összeg átlépésére ösztönzi a közösséget, nem is akármilyen jutalommal.

Hirdetés

A Banjoo-Kazooie játékok ösvényén járó Yooka-Laylee már most hatalmas siker, a Playtonic Games pedig szeretné meglovagolni ennek az eredménynek a hullámait. 

Még több mint egy hónap van hátra a Yooka-Laylee Kickstarter kampányból, de már a többszöröse ömlött be a kasszába az elérni kívánt összegnek. A Playtonic alkotása már 1,5 millió dollárnál jár, ám a fejlesztőcsapat újabb felajánlást intézett a potenciális finanszírozók felé. Amennyiben a támogatás összértéke átlépi a 2 millió dollárt, akkor a kasszához hozzájáruló személyek ingyenesen megkapják az első, teljes áron kínált DLC-t. Meg lehet nyugodni, ugyanis a DLC munkálatai csupán az alapjáték indulása után kezdődnek, így nem kell aggódni, hogy egy Day One csomagot kapunk, meglehetősen szegényes kínálattal.

 Ti beszálltok a projektbe?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)