Hirdetés

Yooka-Laylee - 912 millió forintot hozott a Kickstarter-kampány

|

Újabb rendkívül népszerű Kickstarter-kampány zárult le: a Yooka-Laylee elkészítéséhez szükséges összeg majdnem tizenkétszeresét sikerült összegyűjteni, ami újabb jutalmakat jelent a támogatóknak.

Hirdetés

Az E3 alatt nem csak indult egy gigantikus Kickstarter-projekt, de akad olyan nagy kaliberű gyűjtés is, aminek a kiállítás alatt lett vége. A Playtonic Games kísérlete, hogy finanszírozza a Banjo Kazooie szellemi utódját, sikerrel zárult, ugyanis nagyjából egy nappal a vége előtt a Yooka-Laylee kampánya átlépte a kétmillió fontos határt is.

Ennek köszönhetően a rengeteg különböző ajándék és extra tartalom mellé még több DLC-t kapnak a megjelenés után a támogatók, és persze az alapjátékot is tovább tudja tökéletesíteni a csapat. Ahogy minden Kickstarter-projekt esetén, az érdemi munka a kampány után kezdődik, a játékot 2016 októberére ígéri a Playtonic, ahol a Banjo-Kazooie csapatának kreatív magja ma dolgozik. A támogatókat nem tántorította el a Rare új játékainak bejelentése sem, a Microsoft konferenciája után is még nagyjából ötvenezer font érkezett a Kickstarterre.

Nektek hogy tetszik a Yooka-Laylee?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)