Hirdetés

Jövőre jön a Yoshi's Crafted World

|

Kiderült, hogy mikor csaphatunk le Yoshi legújabb önálló kalandjára, ráadásul egy új előzetest is megnézhetünk.

Hirdetés

Az idei E3-on sajnos nem láthattuk Yoshi legújabb kalandját, viszont a Nintendo most bejelentette, hogy mikor csaphat le mindenki a platformerre.

Hirdetés

A Yoshi's Crafted Worldöt ugyanannak a csapatnak köszönhetjük, akiknek korábban a Wooly World című csodát is, így senki ne lepődjön meg, ha egy hasonló koncepcióval állunk majd szembe: a Crafted World szintén egy nagyon egyedi látványvilágra építkezik majd, viszont a fonallal ellentétben ezúttal különféle hétköznapi tárgyakból van összebarkácsolva a játék világa.

A játék lényege, hogy minden pálya végén meg kell fordulnunk, és végig kell csinálunk a "hátoldalát" is, ami természetesen újabb meglepetéseket rejteget majd. Yoshi's Crafted World megjelenése 2019. őszén várható, természetesen csak a Nintendo Switchre. Nektek hogy teszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)