Hirdetés

Yoshi's Crafted World - jó móka lesz közösen játszani

|

A Nintendo hozott nekünk egy hosszabb videót, amiben megnézhetjük, hogyan is működik a játék co-op módja.

Hirdetés

Néhány nap múlva fejest ugorhatunk a Yoshi főszereplésével készülő játékba, aminek egyébként továbbra is elérhető az ingyenes demója az eShopból. Ha még nem húztátok be, tegyétek meg, aztán csekkoljátok, miért is ajánlatos kettesben belevágni a kalandba.

Hirdetés

A Nintendo Minute két műsorvezetője, Kit és Krysta demonstrálta, hogy milyen lesz a co-op mód. A kartonpapírból készült, meglehetősen színes pályákon nemcsak egyféle módon szaladhatunk végig, ugyanis arra is lesz lehetőségünk, hogy megfordítsuk az egész szintet, és így gyakorlatilag a végétől kell eljutnunk az elejéig, teljesen új dolgokat felfedezve közben. Egyébként mindenféle jelmezt is adhatunk majd saját Yoshinkra, ami ugyan csak egy apróság, de sokat dobhat az élményen.

A Yoshi's Crafted World március 29-én jelenik meg Nintendo Switch-re. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)