Hirdetés

Young Justice - Igazságot mindenkinek!

|

Hosszú csend után apró hírmorzsa érkezett a Young Justice adaptációjáról.

Hirdetés

Ismét egy teaser, ismét egy adaptáció. A teasereket úgy általában lehet szeretni, főleg ha jól vannak összerakva. Az adaptációkkal is hasonló a helyzet. Ami még közös bennük, hogy általában a jól összerakás nem sikerül. Azért reménykedjünk, hiszen az ötlet jó. A Young Justice: Legacy egy multira kihegyezett móka, ahol 12 jófiú küzd 12 főgonosz ellen. A Cartoon Network áprilisban indítja a második évadot, és addigra talán megjön a játék is.

A teaser tanúsága szerint nem marad ki seni a mókából, hiszen ott figyel a PSN, az Xbox Live, és a PC logó is, szemfülesebbek pedig ebből azt is kitalálhatják, hogy a játék csak digitálisan beszerezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)